SPLOŠNI POGOJI

1.SPLOŠNO

V nadaljevanju vam predstavljamo Splošne pogoje poslovanja ( HP PREDSTAVITVENI MODELI ) podjetja PERNECOM d.o.o..

Pogoji veljajo za vse kupce, partnerje in ostale poslovne stranke, razen če to v medsebojni pogodbi ni drugače določeno.

Vsak poslovni partner oz kupec na zahtevo lahko prejme kopijo "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA" v pisni obliki, sicer pa so pogoji objavljeni na spletni strani WWW.PERNECOM.SI  Izgovora stranke, da ne pozna "SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA", ne upoštevamo.

2.PONUDBA ( več o tem )

Ponudba je takšna kot je predstavljena na internetnih straneh. Naša ponudba je neobvezujoča. Manjša odstopanja in tehnični popravki pri ponudbi so možni. Podrobnejši tehnični podatki in fizični izgled artiklov je možen preko e-pošte, telefona ali osebno v trgovini.

Katalog izdelkov se zvišuje z novo ponudbo in znižuje s prodanimi artikli. Ponudba velja do razprodaje zalog. Cene v ponudbi veljajo za gotovinsko plačilo.

3.NAKUP

Slike, specifikacije in cene na naši internetni strani so informativne. Nakup oz. naročilo prodajnih artiklov se lahko vrši osebno v trgovini, preko telefona ali e-pošte. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Kupec, ki vrši nakup na daljavo preko telefona ali e-pošte je seznanjen z izgledom in stanjen naročenega blaga. Za naročilo se šteje rezervacija preko telefona ali e-pošte, za nakup pa po plačilu predračuna.

4.PLAČILO

Vse cene v ponudbi so z vključenim 20% DDV in so izražene v EUR ( SIT ). Količina nakupa ni omejena. Način plačila je lahko 100% brezobrestni avans, s kreditno ali bančno kartico ali kreditom. Do celotnega plačila so prodajni artikli v lasti podjetja PERNECOM d.o.o.

5.NAČIN DOBAVE

Artikle, ki so na zalogi je možno prevzeti takoj oz. po dogovoru. Če jih pošljemo po dostavni službi je prevzem možen v roku 24h po celi Sloveniji. Stroške dostave nosi kupec. Vrednost pošiljke je navedena dostavni službi. Tako v primeru poškodovanja pošiljke med prevozom podjetje PERNECOM d.o.o. ne odgovarja za nastalo škodo.

6.GARANCIJA

Garancija za prodajne artikle velja 1 leto, 6 mesecev ali 1 mesec in to je pri vsakem artiklu tudi označeno. Garancija NE velja za porabniške artikle (baterije, polnila,…), za artikle ki imajo odstranjeno garancijsko ali licenčno nalepko, za električne udare (strela, prenapetost,…) in za mehanske poškodbe (razpoke, zlome,…). Stroške poštnine pri uveljavljanju garancije nosi PERNECOM d.o.o.. V primeru, da garancija ni uveljavljena nosi vse stroške s poštnino in servisa kupec.

Za vsako uveljavljanje garancije je potrebno dokazilo o nakupu (račun). Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti,telefonu ali e-pošti. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

Če je blago nepopravljivo in za njo velja garancija se izdelek zamenja oz. izda dobropis v vrednosti artikla. Zaradi nihanja cen je dobropis takšen, kot so trenutne cene podobnih izdelkov istih lastnosti in konfiguracij.

7. REZERVACIJE

Vse artikle je možno tudi predhodno rezervirat. Rezervacija se vrši preko e-pošte, telefona ali pisno. Rezervirane artikle je potrebno prevzeti v roku 24h ali po dogovoru. Po preteku rezervacije je artikel spet na voljo drugim kupcem in rezervacija je prekinjena.

8.TESTIRANJE

Vso blago kupljeno pri PERNECOM d.o.o. je možno predhodno pregledati. Testiranje in pregled se lahko izvaja v trgovinah podjetja pPERNECOM d.o.o. pod nadzorom pooblaščenega prodajalca.

9.OSTALO

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja PERNECOM d.o.o, Lom pod Storžičem 53, Tržič. Vse pogodbe med kupcem in prodajalcem so sklenjene samo v slovenskem jeziku. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja . Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo.

trgovine@pernecom.si
 

 

 

 

 


Hit Counter